Samendoen: Collectief aanbod van de RIBW Nijmegen & Rivierenland

20 januari 2020 | Uitgelicht

In deze nieuwe folder vind je alle trainingen en diensten van Samendoen
Onder Samendoen vallen: Z11, Anders RIBW, Samensterk begeleiding, Team herstel, Geestelijke verzorging en Vita.

[ Klik hier om het boekje (in pdf-vorm) te bekijken en te downloaden ]

Dromen en ambities, we hebben ze allemaal. Maar hoe weten we hoe we deze dromen kunnen realiseren? Wat heb je nodig om jezelf verder te ontwikkelen? Wat kan je allemaal bij de RIBW halen, als aanvulling op de ondersteuning die je nu krijgt? Zicht krijgen op wat jij nodig hebt om zoveel mogelijk eigen regie te krijgen over jouw leven. Hierin staan jouw eigen wensen en behoeften centraal. En het liefst leren we van… én met elkaar.

Er is ontzettend veel mogelijk bij de RIBW, en dat is nou precies wat kiezen ook lastig kan maken. Want wat past nou bij jou? En waar moet je zijn om de juiste informatie te krijgen? Hopelijk geeft deze folder je antwoord op je vragen. We hebben alle trainingen en diensten van Samendoen in een overzicht gezet.

Samen werken aan persoonlijk herstel. Bijvoorbeeld samen leren koken of leren hoe je met geld om kan gaan. Samen werken aan een gezonder leven en aan het ontwikkelen van je eigen regie. Leren omgaan met anderen, het aangaan van nieuwe contacten. Voor iedereen kan herstel wat anders bete- kenen, daarom zijn er verschillende mogelijkheden bij Samendoen.

We ontvangen je graag een keer tijdens een training op een locatie óf misschien wel in je eigen keuken of woonplek.

Tot ziens!

Klik op het boekje hierboven om het te bekijken/downloaden

Postadres
RIBW Cliëntenplein
Hulzenseweg 10
6534 AN Nijmegen

E redactie@ribw-clientenplein.nl