Sporten en bewegen is goed voor onze fysieke en mentale gezondheid, dat is niets nieuws. Helaas is het voor mensen met een psychische kwetsbaarheid echter niet altijd mogelijk om te sporten bij een reguliere sportschool of -club. Daarom organiseert Life Goals speciaal voor deze doelgroep jaarlijks hét maatschappelijke sportfestival: het Life Goals Festival Nijmegen. Dit jaar vindt het evenement plaats op vrijdag 28 juni 2024. Doe jij ook mee?

Life Goals is ontstaan vanuit de overtuiging dat sport en bewegen van grote waarde is voor iedereen en organiseert daarom wekelijks diverse sportactiviteiten, zoals voetbal, sport en spel, tennis, boksen en total body fit. Je vindt het actuele sportprogramma tot en met juni 2024 hier. Of kijk op de activiteitenpagina, waar je alle sportactiviteiten van Life Goals terug kunt vinden.

Naast deze wekelijkse sportactiviteiten organiseert Life Goals, samen met partners, ook elk jaar het Life Goals Festival Nijmegen. Dit jaar vindt het evenement plaats op vrijdag 28 juni 2024 op Plein 1944, in het centrum van Nijmegen.

De sportdag is bedoeld voor (volwassen) deelnemers vanuit zorg- en welzijnsinstellingen uit de regio Nijmegen, en dus ook voor onze cliënten. Wil jij graag kennis maken met verschillende sporten en een leuke, sportieve dag beleven waarin plezier maken, nieuwe contacten opdoen en lekker in beweging zijn centraal staan? Meld je dan aan voor het sportevenement! 

Deelname aan de sportdag is gratis en er wordt gezorgd voor een gratis lunch.

Inschrijven kan tot 21 juni via Eventbrite.

Kijk voor meer informatie op deze flyer.

andere interessante nieuwsartikelen

Begin maken met herstel | Zomer 2024
Begin maken met herstel | Zomer 2024
3 min
Bingo-middag in Wijkcentrum Dukenburg op 23 mei
Bingo-middag in Wijkcentrum Dukenburg op 23 mei
3 min
Nieuw voorjaarsprogramma Zelfregiecentrum Nijmegen
Nieuw voorjaarsprogramma Zelfregiecentrum Nijmegen
3 min