In samenwerking met de gemeente Nijmegen hebben de RIBW Nijmegen & Rivierenland en vastgoedontwikkelaar Dunavast op 17 januari een overeenkomst gesloten voor de verhuring van een deel van de nieuwbouw aan de Graafseweg in Nijmegen.

Bij de ondertekening waren Caroline Truijens (bestuurder RIBW), Aart Jan Verdoold (CEO Dunavast), Ronald Caminada (directeur RIBW), Heine van Nieuwenhuijze (Directeur D&M Properties), enkele medewerkers en een toekomstige bewoner aanwezig.

Caroline Truijens (bestuurder RIBW): ‘Deze nieuwe locatie heeft alles in zich om het kloppende hart te worden in de buurt. Een plek waar de bewoners elkaar versterken en duurzaam samenleven met daarbij begeleiding op maat door onze professionals.’

De bouw van het appartementencomplex met 35 appartementen en een oppervlakte van ruim 3400 m² is al gestart.

De RIBW zal 29 woningen huren, samen met enkele centrale huiskamers. De oplevering staat gepland voor oktober 2024. De overige appartementen worden beschikbaar gesteld voor reguliere verhuring.

Het gebouw, ontworpen door RDM Architecten, voldoet na oplevering volledig aan de wensen en eisen op het gebied van duurzaamheid en innovatie. Om de leefbaarheid en biodiversiteit te vergroten bij deze binnenstedelijke ontwikkeling wordt veel kwalitatief groen toegevoegd. Dit resulteert in een prettige woonomgeving, zorgt voor natuurlijke verkoeling én waterberging.

Over Dunavast
Dunavast heeft sinds 2007 een uitgebreide portefeuille opgebouwd met woon-, zorg- en foodprojecten. Dunavast ontwikkelt en belegt met gedrevenheid, creativiteit en sterk ondernemerschap, voor toekomstgericht vastgoed. Deze onderscheidende eigenschappen maakt Dunavast een beleggende vastgoedontwikkelaar met toegevoegde waarde voor de gebruiker én de omgeving.andere interessante nieuwsartikelen