Wensenbureau

Heb je een bijzondere wens en hulp nodig om deze wens te verwezenlijken? Dan kun je terecht bij het RIBW Wensenbureau. Het RIBW Wensenbureau ondersteunt cliënten bij het vervullen van wensen. Het kan gaan om een persoonlijke wens, maar ook om de wens van een groep cliënten.

Lees meer

Zingeving & Geestelijke verzorging

Wat is waardevol in mijn leven? Hoe kan ik mijn leven goed en zinvol leven? Waarom overkomt mij dit? Wie ben ik nu nog? (Hoe) kan en wil ik verder?

Misschien heb je nu geen antwoord op levensvragen. En voel jij je daardoor machteloos, zinloos of leeg. De RIBW kan je ondersteunen en begeleiden bij zingeving en levensvragen. Dat kan voor jou alleen, maar ook in groepsgesprekken. Of bij (herdenkings)diensten, vieringen en andere rituele momenten.

Lees meer

Cliëntvertrouwenspersoon

De RIBW probeert je op een zo goed mogelijke manier te begeleiden. Toch kan het gebeuren dat je niet tevreden bent over de ondersteuning. Dan staat de cliëntvertrouwenspersoon voor je klaar.

Lees meer

Naastenvertrouwenspersoon

Heb je een familielid, vriend/vriendin of andere naaste die meer informatie wilt over psychiatrische aandoeningen, de begeleiding van de RIBW of bijvoorbeeld op zoek is naar lotgenotengroepen? Breng hen dan in contact met de naastenvertrouwenspersoon van de RIBW: Mark de Grauw.

Lees meer

Klachten

Alle medewerkers van de RIBW proberen je op een goede, professionele manier te begeleiden. Toch kan het voorkomen dat je ergens niet tevreden over bent.

Lees meer

Thijmen
Story title

Ervaringsverhalen

Thijmen over zijn leven op straat en GHB-verslaving

Wil jij ook onze ondersteuning?

Kijk dan op de aanmeldpagina welke stappen je kan zetten.
Of neem contact met ons op als je vragen hebt. Bijvoorbeeld over onze begeleiding naar herstel.

Cliëntenplein Nieuws

Begin maken met herstel | Zomer 2024
Begin maken met herstel | Zomer 2024
3 min
Life Goals Festival Nijmegen 2024
Life Goals Festival Nijmegen 2024
3 minuten
Bingo-middag in Wijkcentrum Dukenburg op 23 mei
Bingo-middag in Wijkcentrum Dukenburg op 23 mei
3 min