Alle activiteiten

Wat past nou bij jou? Er is zo ontzettend veel mogelijk bij de RIBW. We hebben alle activiteiten in één overzicht gezet. Met de filters kun je zoeken wat bij je past.

Lees meer

Wil je liever als vrijwilliger aan de slag? Kijk dan eens op de pagina Vrijwilligers.

Dagactiviteitencentra

Wil je een goede invulling van je dag? Of jezelf verder ontwikkelen? Kom dan eens kijken bij één van onze dagactiviteitencentra.

In onze dagactiviteitencentra kun je samen met andere deelnemers werken aan je persoonlijke doelen. Het aanbod is groot, dus er is altijd een activiteit die bij je past.

Lees meer

Inlopen

Wil je graag mensen ontmoeten? Of rustig een kopje koffie drinken en ontspannen? Kom dan naar onze inloopruimtes.

De RIBW organiseert op verschillende plekken in Nijmegen en Rivierenland inloopochtenden en –middagen. Je kunt hier terecht voor een kop koffie en een praatje. Voor onze inlopen heb je geen beschikking nodig. Je mag gewoon binnenlopen.

Lees meer

RIBW Team Daadwerk

Eén plek voor al je vragen over werk & dagbesteding.

RIBW Team Daadwerk helpt je op weg naar een leerwerkplek of een vorm van betaald of vrijwillig werk. Maar een opleiding volgen, dat kan ook.

Lees meer

Re-integratie RIBW

RIBW IPS (Individuele Plaatsing en Steun)

Denk jij er weleens aan om betaald werk te gaan zoeken? Weet je nog niet zeker of het iets voor je is en of je deze stap durft te zetten? Lees dan hier verder over wat Individuele Plaatsing en Steun (IPS) voor jou kan betekenen.

Lees meer

Durf jij met mij

Ben je op zoek naar een vriend(in) om samen iets te ondernemen? Of durf je een stap verder te gaan en wil je een date of relatie? Dan is de contact- en ontmoetingswebsite Durfjijmetmij misschien iets voor jou. De gratis website is speciaal voor mensen met een psychische kwetsbaarheid.

Lees meer

Hans
Story title

Ervaringsverhalen

Hans over zijn burn-out, herstel en honger naar nieuwe dingen

Wil jij ook onze ondersteuning?

Kijk dan op de aanmeldpagina welke stappen je kan zetten.
Of neem contact met ons op als je vragen hebt. Bijvoorbeeld over onze begeleiding naar herstel.

Cliëntenplein Nieuws