Wil jij deel uitmaken van een plek waar goed eten, goede service en een gastvrije sfeer samenkomen? Bij Gasterij 't Groeske ben je meer dan welkom! De Gasterij biedt een heerlijk terras, een knus restaurant en een grote (moes)tuin om te werken.

Als je geïnteresseerd bent om ervaring op te doen in de keuken, het restaurant of in tuinonderhoud, dan is dit jouw kans. Bij Gasterij ’t Groeske krijg je de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier kennis te maken met verschillende aspecten van het horecawerk en tuinieren. Wij vinden het hierbij belangrijk dat je kunt werken en leren op een manier die bij jou past, rekening houdend met je eigen wensen en behoeften.

Bij Gasterij 't Groeske draait het om meer dan alleen werk; het gaat om het creëren van een rustige en ondersteunende omgeving, waar iedereen zich welkom voelt. Zowel voor de gasten als de deelnemers. Als jij een rol wilt spelen in het maken van heerlijke gerechten, het bieden van een goede service en het bijdragen aan een warme, gastvrije sfeer, dan nodigen we je van harte uit om deel uit te maken van het team.

Bekijk deze flyer voor meer informatie.

Aanmelden

Wil jij graag deel uitmaken van het team van Gasterij ’t Groeske? Je kunt jezelf aanmelden bij de volgende contactpersonen:

Begeleider RIBW Pascale:
Telefoon: 06 14 91 06 33

Begeleider RIBW Ricky:
Telefoon: 06 21 21 69 16

Begeleider RIBW Bea:
Telefoon: 06 29 73 32 93

Of stuur een e-mail naar team.daadwerk@ribw-nr.nl.

Houd er wel rekening mee dat je een WMO- of WLZ-beschikking nodig hebt voor dagbesteding of werk. Heb je deze nog niet? Onze begeleiding kan je helpen om deze aan te vragen.

andere interessante nieuwsartikelen