RIBW Tuinclub Salatiga is verhuisd

8 oktober 2018 | Uitgelicht

Sinds 6 augustus is Tuinclub Salatiga verhuisd naar Sancta Maria op de Bredeweg 170 in de wijk Hees in Nijmegen. ‘De Tuinclub’ is de nieuwe naam.

Ook nu onderhouden wij weer een mooie kloostertuin. Naast het reguliere onderhoud gaan we aan de achterzijde een grote nieuwe siertuin realiseren en starten we deze winter al met de aanleg van een moestuin voor het kweken van groente, kruiden en bloemen. Op het terrein verzorgen we varkens van een speciaal ras, kippen en ganzen.  Tevens zijn er 2 imkers en een oesterzwamkwekerij.

De komende 2 jaar worden in het oude dames-pensionaat 21 appartementen worden gerealiseerd voor ouderen. Ook zijn er plannen voor de verbouwing van de kapel, zodat de buurtbewoners er activiteiten kunnen organiseren.

De Tuinclub bevindt zich nu nog in twee mooie oude kamers aan de achterzijde van het klooster. In het voorjaar verhuizen we naar een nieuw chalet gelegen naast de moestuinen.

Op dinsdag, woensdag en donderdag is De Tuinclub open van 9.15 tot 16.00 uur.

Heb je interesse om aan een activiteit van De Tuinclub deel te nemen, maak dan een afspraak met Tom Samson op e-mail: t.samson@ribw-nr-nl.

Postadres
RIBW Cliëntenplein
Graafseweg 250
6532 ZV Nijmegen

T 06-542 41 906
E redactie@ribw-clientenplein.nl