100e Verhaal Online

27 maart 2017 | Uitgelicht

De verhalenonlinesite bestaat ruim een jaar en het honderdste stukje is binnen! Dit is wel een reden om even te juichen! Hiep Hiep Hoera!

Een jaar geleden kwam Bob Kuilder bij de redactie van het Cliëntenplein kijken of het soms iets voor hem was om mee te doen. Hij zat toen ook al in de schrijversgroep bij DAC Phoenix en al snel werd het idee geboren om verhalen van de schrijfgroep online te zetten op een eigen website.
Bob was voorzichtig enthousiast: de schrijversgroep voor dit idee winnen zag hij wel zitten, maar om nu zelf achter de computer te gaan zitten om verhalen op een website te zetten leek hem niet zo’n goed idee. Hij had een aangeboren afkeer van techniek en daar vielen computers ook onder!
Gerard Poels, ondersteuner van de Cliëntenplein-redactie, haalde hem met de nodige moeite over om webmaster te worden, Bob wist zeker dat hij het niet zou kunnen en vooral ook niet leuk zou vinden. Maar hij wilde het wel proberen, zei hij met de nodige reserve.
Inmiddels bestaat VerhalenOnline een jaar en niemand verbaasder dan Bob dat hij inmiddels routineus het honderdste verhaal op de website plaatst. Hij is organisator, leverancier van verhalen én webmaster. En hij vindt het nog leuk ook!

Bob: met dank aan alle schrijvers die verhalen in hebben gezonden. We hebben gezamenlijk met de schrijversgroep het honderdste verhaal geschreven.
En wie gaat nummer honderd 1 schrijven? Of de verhaaltjes die er op volgen?

Schrijf en stuur in naar post@verhalenonline.nl

Of ga vast een kijkje nemen op de site http://www.verhalenonline.nl/

Lees hier verhaal nummer 100

Postadres
RIBW Cliëntenplein
Hulzenseweg 10
6534 AN Nijmegen

E redactie@ribw-clientenplein.nl