Bij DAC Dolfijn in Tiel komen mensen samen om in een beschutte omgeving te werken aan persoonlijke doelen. Je kunt activiteiten doen die goed bij je passen. Bijvoorbeeld creatief bezig zijn, spelletjes doen en tekenen. Maar we gaan ook regelmatig wandelen en fotograferen dan de omgeving. Ook is er een internetcafé waar je computervaardigheden op kan doen. Verder kan je activiteiten ondernemen die je oriënteren op werk. 

Openingstijden

Op het cliëntenplein vind je het actuele programma van DAC Dolfijn. Om je aan te melden voor één of meerdere van de activiteiten bel je met 06 10 36 51 33.

Wij hebben geen invalidentoilet. Wel is er een verhoogd toilet en steunen voor mensen die slecht ter been zijn.

Kosten

Valt de dagbesteding binnen je beschikking/indicatie dan betaal je een eigen bijdrage. Dit is bij beschermd wonen inkomensafhankelijk. Neem je alleen dagbesteding af of samen met ambulante begeleiding vanuit de Wmo? Dan wordt hiervoor een abonnementstarief berekend door de gemeente. Deze betaal je aan het CAK (Centraal Administratie Kantoor).

Voor een aantal activiteiten dien je standaard een kleine bijdrage te betalen. Denk aan kosten voor een speciale lunch of georganiseerde barbecue. Wil je deelnemen aan de Eetclub? Dan betaal je €3,50 voor de maaltijd. Voor de bingo geldt een gemiddelde eigen bijdrage van €2,50. Andere activiteiten die worden georganiseerd waarvoor een kleine eigen bijdrage nodig is, worden bekendgemaakt via een flyer.

Lilian
Story title

Ervaringsverhalen

Lilian over stemmen horen en haar bucketlist

Wil jij ook onze ondersteuning?

Kijk dan op de aanmeldpagina welke stappen je kan zetten.
Of neem contact met ons op als je vragen hebt. Bijvoorbeeld over onze begeleiding naar herstel.

Cliëntenplein Nieuws