Om deel te nemen aan onze dagactiviteiten heb je een beschikking nodig. Deze wordt afgegeven door de gemeente of het sociaal wijkteam. Neem je het product Beschermd wonen of Beschermd thuis af, dan kun je gebruik maken van 5 dagdelen dagbesteding. Woon je zelfstandig met ambulante begeleiding of neem je alleen dagbesteding af, dan heb je hiervoor een aparte beschikking nodig van het sociaal wijkteam. Ook moet je voor deelname aan een dagbestedingsactiviteit een kleine eigen bijdrage betalen.

Krijg/wil je ambulante begeleiding en woon je in Nijmegen of Berg en Dal? Dan heb je voor deelname aan een dagactiviteit vanaf 1 juli 2021 geen beschikking nodig. Wel is een indicatie vereist. Deze wordt afgegeven door RIBW Daadwerk. Het betalen van een eigen bijdrage is niet nodig.

Wil je bij ons starten? Bespreek dan met je begeleider aan welke doelen je wilt werken en met welke activiteit je dat het liefst doet. Je kunt ook bellen met het RIBW Daadwerk via telefoonnummer 088 382 24 46 (bij geen gehoor 06 55 36 68 98) of mail naar daadwerk@ribw-nr.nl.

Onderstaande tegels geven een overzicht van de verschillende dagactiviteitencentra van de RIBW Nijmegen & Rivierenland. Je kunt er op klikken om meer over het centrum te weten te komen. 

Carla
Story title

Ervaringsverhalen

Carla over het gereedschapskoffertje met dingen die kunnen helpen

Cliëntenplein Nieuws