Activiteitenoverzicht Dagbestedingscentra Druten, Tiel en Culemborg

Het overzicht dat je normaal hier onder vindt laat helaas even op zich wachten. Gebruik in de tussentijde bovenstaande knop om het programma te bekijken.

Druten | DAC de Arc

Kattenburg 19-21 Druten

AUGUSTUS 2022

Let op: voor de speciale activiteiten welke schuingedrukt zijn is een aparte flyer met informatie gemaakt die op de locatie de Arc op het prikbord hangt. Denk bijv. Aan bijzonderheden/eigen bijdrage. Voor alle activiteiten geldt ivm de huidige coronamaatregelen dat je je vooraf moet aanmelden. Zie verdere informatie voor aanmeldgegevens.

Mahery (sterk)
Iedere donderdag van 10u tot 12u ben je welkom in de doorkijk in Puiflijk. Deze herstelgerichte inloop wordt verzorgd door ervaringsdeskundigen uit de wijk. Kom je graag in contact met andere mensen uit de buurt of heb je zin in een laagdrempelige knutselactiviteit, wees dan welkom! Je kunt ons volgen op facebook voor actualiteiten rondom Mahery.

Tiel | DAC Dolfijn                                                                         

Dr. Schaepmanstraat 23 Tiel

AUGUSTUS 2022

Culemborg | DAC Bolderhuis

Prijsseweg 1b Culemborg

AUGUSTUS 2022

 

Middag

Tijd

Avond

Tijd

Dinsdag

Tot nader bericht gesloten

13:30-16:00

Tot
nader bericht gesloten

16.00-18.30

Aanmelden

Om je aan te melden voor één of meerdere van de activiteiten uit het overzicht kun je binnen openingstijden bellen met de bereikbaarheidstelefoon van:

  • Druten | DAC de Arc: 06 46 71 54 54
  • Tiel & Culemborg | DAC Dolfijn: 06 10 36 51 33

Andere activiteiten

Er zijn verschillende voorkomende activiteiten die door cliënten uitgevoerd kunnen worden, zoals receptie, gastvrouw/heer en chauffeur. Deze staan niet vermeld in het programmaoverzicht. Wil je hier meer informatie over of heb je belangstelling?

Bel dan met: 06 55 36 68 98 (Nijmegen) of 06 10 36 51 33 (Rivierenland).

 

Inlopen

Naast de activiteiten op de centrale voorzieningen zijn er in de gehele regio diverse inlopen waar een medewerker of vrijwilliger van RIBW Nijmegen & Rivierenland aanwezig is. Wil je hier meer informatie over? Bel dan met 06 55 36 68 98.

Meer informatie

Kijk regelmatig op www.ribwclientenplein.nl voor digitale activiteiten, extra activiteiten rondom feestdagen of eenmalige facultatieve activiteiten.