Bij Team Herstel herneem je de regie over jouw leven. Je leert zelf of in een groep waar jouw krachten en mogelijkheden liggen. Eigen regie, hoop en het geloof in herstel van ieder mens staat bij ons voorop. Je kunt aan de slag bij Team Herstel met herstelcursussen, individuele ondersteuning en ontwikkeling van ervaringsdeskundigheid. 

Klik hier voor het overzicht herstelcursussen en activiteiten.

Team Herstel

Bij Team Herstel werken momenteel zes ervaringsdeskundige herstelcoaches.

Anne Tomassen – van Kessel
a.v.kessel@ribw-nr.nl, 06 23 61 95 76

Robin Timmers
r.timmers@ribw-nr.nl, 06 22 76 82 71

Ineke Litjens
i.litjens@ribw-nr.nl, 06 31 79 31 90

Manuela van den Steenhoven
m.vd.steenhoven@ribw-nr.nl, 06 25 07 80 94

Ilja Kramer
il.kramer@ribw-nr.nl, 06 51 13 62 01

Mathilde Klerks
m.klerks@ribw-nr.nl, 06 53 79 54 47

Herstelwerkplaats

Team Herstel organiseert iedere maandag van 14.00 tot 16.00 uur een Herstelwerkplaats op RIBW Htien in Nijmegen. Tijdens deze Herstelwerkplaats kan je als cliënt van het RIBW – met of zonder afspraak – samen met een herstelcoach kijken of er iets in het aanbod van Team Herstel passend is.

Ook als je geïnteresseerd bent in het verder ontwikkelen van jouw ervaringsdeskundigheid of als je wilt weten wat je zoal bij Team Herstel kunt doen qua vrijwilligerswerk, ben je van harte welkom om een keer kennis te komen maken tijdens de Herstelwerkplaats.

Infotheek

Bij Team Herstel is ook een Infotheek. Hier vind je boeken, tijdschriften en dvd’s die je gratis kunt lenen. Locatie: RIBW Htien, Hulzenseweg 10 Nijmegen (kantoortje eerste verdieping).

Steunpunt Stemmen Horen

Ook heeft Team Herstel een Steunpunt Stemmen Horen, voor en door stemmenhoorders. Bij het Steunpunt kan je een cursus Omgaan met stemmen horen volgen. Ook is er wekelijks een (online) spreekuur en lotgenoten komen eens per maand samen in de Stemmenhoordersgroep.

Klik hier voor meer informatie over het Steunpunt Stemmen Horen.

Locatie

RIBW Htien
Hulzenseweg 10
6534 AN Nijmegen
E-mailadres: team.herstel@ribw-nr.nl

Saar
Story title

Ervaringsverhalen

Saar over haar angststoornis en dagactiviteitencentrum Htien

Cliëntenplein Nieuws