Team E-health – Wie zijn wij

Wij zijn team Ehealth, een denktank van cliënten, ervaringsdeskundige en medewerkers.
Wij vinden, onderzoeken en testen slimme digitale oplossingen om de zelfredzaamheid van cliënten te verhogen en werk van medewerkers slimmer in te richten. We zoeken daarin samenwerkingen met interne en externe experts.
We hebben de pop up lab’s ontwikkelt om zo mensen te kunnen laten kennis maken met digitale producten, ze kunnen ervaren en testen en lenen.

Afgelopen jaren hebben we al een aantal experimenten succesvol uitgevoerd. We hebben onder andere 14 Tessa’s ( sociale robot) ingezet bij cliënten, waarbij 92% zelfredzamer is geworden.  Ook hebben we de muse hoofdband ingezet. Dit is een bluetooth hoofdband die  je helpt mediteren. Zo kun je even je hoofd leeg maken. Het is gebleken dat dit werkt en dat de directe feedback helpend is om je hoofd leeg te maken.

Verder zijn we de samenwerking op Ehealth gebied aangegaan met verschillende RIBW’s door heel Nederland en met HAN. Om zo kennis met elkaar te delen en van elkaar te leren.

We zijn op zoek naar mensen die ons digiteam willen versterken.
Je kunt bijvoorbeeld mee gaan met de pop up labs, of producten testen enz.  Lijkt dit je leuk? Laat het dan ons weten door te mail en naar leerlab-ehealth@ribw-nr.nl

Postadres
RIBW Cliëntenplein
Hulzenseweg 10
6534 AN Nijmegen

E redactie@ribw-clientenplein.nl