Wil jij graag (meer) bewegen en lijkt het je leuk om een nieuwe sport te ontdekken? Dat kan bij Life Goals Nijmegen! Om nieuwe, potentiële deelnemers zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben ze een enquête voor cliënten opgezet om erachter te komen wat de wensen en behoeften rondom sporten zijn.

Life Goals Nijmegen
Life Goals Nijmegen is een organisatie die zich inzet om mensen in een kwetsbare positie te motiveren om te bewegen door middel van een scala aan verschillende sportactiviteiten. Als cliënt bij RIBW Nijmegen & Rivierenland kom ook jij voor deze activiteiten in aanmerking. Deelname is gratis en aanmelden kan snel en gemakkelijk via het Cliëntenplein. Kijk voor meer informatie over de activiteiten die Life Goals aanbiedt op de ‘meedoen’-pagina.

Onderzoek
Life Goals merkt dat er al heel veel mensen zijn die meedoen aan de georganiseerde activiteiten en dat zij er volop van genieten, maar ze zien ook dat er nog een grote groep mensen is die hier geen gebruik van maakt. Mogelijk zijn zij zich niet bewust van alle beschikbare mogelijkheden. Daarom is Life Goals Nijmegen een onderzoek gestart en hebben zij een enquête opgezet.

Enquête om de wensen en behoeften van potentiële deelnemers in kaart te brengen
Zou jij graag (meer) willen bewegen? Of sport je al bij Life Goals? Vul dan deze enquête in of doe het samen met je begeleider: https://www.survio.com/survey/d/F9O1D5O8C7T3N7F2L

We zouden het zeer waarderen als je de tijd neemt om deze enquête in te vullen.

andere interessante nieuwsartikelen