Vrijwilliger

Bijna 90 vrijwilligers ondersteunen RIBW Nijmegen & Rivierenland op dit moment op allerlei gebieden. Ze ondersteunen bij (creatieve) activiteiten bij de dagbesteding, draaien een inloop, zijn ervaringsdeskundige bij activiteiten van Team Herstel, koken op een woongroep, of zijn maatje bij het 1-op-1-contact met een cliënt. Voor allen geldt dat ze een zeer waardevolle toevoeging zijn bij de contacten met onze cliënten.

Word vrijwilliger bij Team Herstel
Team Herstel is ook altijd op zoek naar vrijwilligers. Wil jij samen met ons herstelactiviteiten organiseren zoals de Herstelwerkplaats? Of wil je ervaring opdoen met het geven van herstelcursussen en het begeleiden van mensen met een psychische kwetsbaarheid? Neem dan contact op met Ilja Kramer. Zij vertelt je graag meer.

Team Herstel
Ilja Kramer, il.kramer@ribw-nr.nl, 06 51 13 62 01
of team.herstel@ribw-nr.nl

Vrijwilliger worden bij de RIBW
De RIBW is altijd op zoek naar vrijwilligers. Heb jij hart voor mensen met een psychische kwetsbaarheid? Wil je iets betekenen voor een ander? Heb je een open houding en kun je tijd vrijmaken om bij te dragen als vrijwilliger? Dan maken wij graag kennis met je!

RIBW Vrijwilligerscoördinator
Chris Schoenmakers
088 382 24 22 of 06 55 37 00 49
c.schoenmakers@ribw-nr.nl

Team Herstel
Htien
Hulzenseweg 10
6534 AN Nijmegen
e: team.herstel@ribw-nr.nl

Postadres
RIBW Cliëntenplein
Hulzenseweg 10
6534 AN Nijmegen

E redactie@ribw-clientenplein.nl