ONZE VISIE

Z11-logo_250
Bij Z11 trainingen is ons doel om de zelfstandigheid van mensen te versterken. Wij vinden het belangrijk dat zij zich bewust worden van hun eigen mogelijkheden en talenten. Door eigen keuzes te maken, vergroten ze hun onafhankelijkheid en de regie over hun leven. Door het ontwikkelen van vaardigheden voor zelfredzaamheid, kunnen mensen zo zelfstandig mogelijk deelnemen aan de samenleving.

Zelfstandig
Z11 biedt mensen met een leervraag de kans om via een kortdurende training te werken aan zelfstandigheid. De trainingen zijn gebaseerd op het versterken van de eigen kracht. Mensen ontwikkelen hun zelfstandigheid en onafhankelijkheid door zich bewust te worden van hun eigen mogelijkheden en kwaliteiten.

Eigen plan
Bij Z11 stellen deelnemers hun eigen stappenplan op, aansluitend bij hun talenten.
Deelnemers krijgen de kans om in een veilige omgeving nieuwe ervaringen op te doen, waardoor ze meer vertrouwen en eigenwaarde ontwikkelen. De trainers zullen de deelnemers hierin activeren.

Omgeving
De omgeving van de deelnemer wordt door Z11 intensief betrokken bij de training.
De deelnemer doet zoveel mogelijk wat hij zelf kan en wordt hierbij ondersteund door zijn familie en sociaal netwerk. We hechten bij Z11 veel waarde aan deze ondersteuning, omdat deze personen waardevol kunnen zijn voor de ontwikkeling van de deelnemers.

TRAININGEN

Wil je meer informatie?

Rik van Tiem:
ribwz11@ribw-nr.nl
06 10 36 35 12

Volg ons op facebook
icon-facebook

Pin It on Pinterest

Share This