EVEN VOORSTELLEN

Hier vind je een overzicht van de trainers die aan Z11 verbonden zijn.

Z11-logo_250
Rik van Tiem

Rik van Tiem

Coördinator en Trainer

Hallo allemaal,
Mijn naam is Rik van Tiem. Ik ben coördinator en trainer bij Z11. In 2015 heb ik samen met een collega met veel passie en plezier Z11 opgezet. Z11 is voor mij: een mooi trainingsaanbod dat we elke keer aanpassen aan de vragen vanuit de deelnemers. De meerwaarde ligt voor mij bij de kleine groepen, de interactie onderling en de inspraak die deelnemers hebben bij het lesaanbod. Ik heb gemerkt dat de deelnemers bij Z11 in korte tijd veel kunnen bereiken. Dit doen ze doordat ze een eigen doel kiezen en hier mee aan te slag gaan. Ik ervaar tijdens de trainingen een gezellige sfeer waarin iedereen elkaar helpt. Het is erg leuk om op deze manier aan de slag te gaan met je doelen.
Fenneke Melles

Fenneke Melles

Trainer

Mijn naam is Fenneke Melles. Ik ben activiteitenbegeleider bij RIBW in Culemborg. Naast mijn werk ben ik beeldend kunstenaar [www.kleurkr8.nl]. Voel me verbonden met de natuur, de dieren en de mensen, wie dan ook. Ben optimistisch. Altijd zie ik wel een oplossing. Niets in het leven gebeurt voor niets en op deze manier brengt iedere gebeurtenis iets. Deze levensinstelling heeft mij veel kracht en vertrouwen opgeleverd. De Z11 trainingen spreken mij aan. Concrete thema’s & herstel ondersteunende benadering sluiten aan bij de vraag van onze deelnemers.
Jolette

Jolette

Trainer

Hoi, Jolette is mij naam en ik ben activiteitenbegleider op locatie Wamel. Hier werk ik sinds april 2011. Als vrijwilliger werk ik al ruim twaalf jaar bij het Toverbaltheater in Beneden-Leeuwen. Geen enkele boekenwinkel kan ik verlaten zonder een boek te hebben gekocht. Al een aantal jaren werk ik ook op de Zwarte Cross. Super festival waar ik altijd naar toe fiets. Ook een van mijn hobbies. Lekker fietsen met richtingsgevoel van 0.0. Grappig is dat ik door gewoon te vragen en zonder navigatie overal kom. Trainer van Z11 is een nieuwe uitdaging. Het lijkt me super om mensen door ze te ondersteunen in hun eigen kracht te zetten en hun latente talenten/kwaliteiten naar boven te halen. Het gave van werken met mensen is dat je er vaak energie van krijgt en andere inzichten. Een extra toegevoegde waarde voor mij is dat ik op een andere manier met cursisten over allerlei onderwerpen kan sparren die werkgerelateerd zijn.

Wil je meer informatie?

Rik van Tiem:
ribwz11@ribw-nr.nl
06 10 36 35 12

Volg ons op facebook
icon-facebook

Pin It on Pinterest

Share This