Thema eenzaamheid bij “de Vrije Ruimte”

10 december 2018 | Nieuws

Voor veel cliënten is de periode rondom de feestdagen lastig. Het is eerder donker en de zon laat zich overdag minder zien. Mensen kunnen zich voor een langere tijd verloren voelen. Als in zo’n situatie je sociaal netwerk niet zo groot is dan ligt eenzaamheid op de loer. Cliënten die met deze gevoelens te maken hebben, zich hierin herkennen worden van harte uitgenodigd om op donderdag 13 december aan te sluiten bij de thema-bijeenkomst ‘Eenzaamheid’ bij de Vrije Ruimte van Bureau Herstel op de Bijleveldsingel 56 in Nijmegen.

De vrije ruimte is een plek waarin de ontmoeting met anderen kan plaatsvinden op een gelijkwaardig niveau. Iedereen is elke donderdagmiddag tussen 14.00 uur en 16.00 uur welkom.

Hoe fijn is het als je ervaringen kan delen met mensen die het klappen van de zweep kennen. Je gehoord voelen en begrepen voelen, zonder alles uit te hoeven leggen. Het is prettig om samen thema’s te bespreken die ons allemaal bezighouden, zodat we ervaringen daarover uit kunnen wisselen. We willen dat maandelijks vormgeven met de mogelijkheid om dieper in te gaan op een thema. Mensen worden uitgenodigd om ook zelf thema’s aandragen.

Thema-bijeenkomst ‘Eenzaamheid’
Locatie: Bureau Herstel, Bijleveldsingel 56, Nijmegen
Datum: donderdag 13 december
Tijd: van 14:00 tot 16:00 uur

Postadres
RIBW Cliëntenplein
Graafseweg 250
6532 ZV Nijmegen

T 06-542 41 906
E redactie@ribw-clientenplein.nl