Meditatieve Stiltewandeling woensdag 30 januari

28 januari 2019 | Nieuws, vita

Op woensdag 30 januari zullen we weer een stiltewandeling maken in het prachtige park Brakkenstein en de Botanische tuin in Nijmegen. Tijdens de wandeling lopen we in stilte en richten onze aandacht op dat wat in ons en om ons heen leeft.
We zullen de middag gezamenlijk openen en afsluiten. Tijdens de wandeling zelf volgt ieder zijn eigen weg en tempo. In de tuin is ook mogelijkheid om even rustig te gaan zitten.

Loop je mee?

Programma
13.15 uur verzamelen* bij bushalte Erasmusgebouw
13.30 uur gezamenlijke opening in Park Brakkenstein (voor restaurant BEAU)
13.45 uur stiltewandeling in de Botanische tuin
14.30 uur gezamenlijke afsluiting in het park bij rest. BEAU; ruimte om ervaringen met elkaar te delen onder het genot van een kopje koffie, thee of een sapje
15.00 uur afsluiting

*Let op: bij de bushalte tegenover het Erasmusgebouw, aan de kant van het GYMNASION (zie plattegrond). Kijk uit naar een groepje.

Deze wandeling wordt georganiseerd vanuit de RIBW N&R, door Rianne Immel (Geestelijk verzorger RIBW) i.s.m. Christiane Schmitt (Bureau Herstel). Alle cliënten van de RIBW zijn van harte welkom, evenals begeleiders van deelnemers. Deelname is gratis (incl. 1 drankje).

Aanmelden (niet verplicht, wel prettig) kan bij Rianne, via telefoon (bellen/SMS/Whatsapp) 06 34204523 of via E-mail r.immel@ribw-nr.nl

Voel je vrij om deze uitnodiging te delen met evt. geïnteresseerden!

Let op:

Er zijn rondom de rotonde meerdere bushaltes met de naam Erasmusgebouw. Dus, je loopt vanaf de rotonde een klein stukje richting de gebouwen van het Gymnasion naar de eerste bushalte. Kijk uit naar een groepje.

Wat betreft het weer: we hopen uiteraard op stralend, zonnig weer maar bij wat slechter weer en/of een beetje regen gaat de wandeling gewoon door. Neem dan zelf een paraplu of regenjas mee.

Postadres
RIBW Cliëntenplein
Graafseweg 250
6532 ZV Nijmegen

T 06-542 41 906
E redactie@ribw-clientenplein.nl