Ontmoeting in de buurt

Om ons thuis te voelen in de wijk en de contacten met de buurtbewoners te vergroten, worden op verschillende plaatsen activiteiten georganiseerd samen met de buurt.

Wat is er zoal te doen?

Kook en ontmoet in Hatert
Buurtbewoners uit Hatert, Grootstal en Hatertse Hei koken tweewekelijks in een professionele keuken. Daarna wordt de maaltijd samen genuttigd. Er wordt gekookt met verse en gezonde producten in een ongedwongen sfeer.
De kosten voor deelname zijn € 3,75.
Kijk hier voor meer informatie

Eet en ontmoet bij De Nuts
Buurtbewoners uit de wijken Wolfskuil en Waterkwartier koken wekelijks een gezonde maaltijd. Daarna wordt de maaltijd samen genuttigd.
De kosten voor deelname zijn € 4,50.
Kijk hier voor meer informatie

Beschut deel Wijkatelier Lindenholt
Buurtbewoners uit de wijken Lindenholt of Dukenburg kunnen terecht in Wijkatelier Lindenholt. Voor cliënten die dit op prijs stellen is een beschut deel ingericht.
Kijk hier voor meer informatie

Kent u of heeft u suggesties voor activiteiten samen met de buurt. Meld ze aan bij redactie@ribw-clientenplein.nl.

Linda: ‘Ik ben een van de bezoekers van RIBW de Nuts. Eerder deed ik al mee aan het bankjesproject. Ik heb samen met cliënten de kale planken van de banken in het Florapark beschilderd. De buurtbewoners zijn blij met de fleurige bankjes.
Ik kom bij de Nuts als buurtbewoner, als bezoeker van het huiskamerproject en als vrijwilliger uit de doelgroep. Het is soms wel nog wat wennen dat er ook buurtbewoners, die geen cliënt zijn, gebruik maken van de ontmoetingsplaats. Maar ik wil er wel in oefenen. We moeten tenslotte van besloten naar meer open.’

Postadres
RIBW Cliëntenplein
Hulzenseweg 10
6534 AN Nijmegen

E redactie@ribw-clientenplein.nl